HTML

The Legend of Zelda

A The Legend of Zelda játékszériával kapcsolatos személyes élmények beszámolója.

Ezentúl itt vagyok megtalálható

Utolsó kommentek

FPS lett volna az Ocarina of Time???

2008.05.29. 22:20 supermario4ever

Az egyik nagyszerű gamer oldal, a Gamer 365 mai hírei között felvázolt egy alternatív jelent. Több játékról is írt, többek között arról, hogy FPS lett volna az Ocarina of Time. Az oldal szerint, amikor az Ocarina of Time-ot tervezték, és ezzel a Zelda játékszéria is 3D-be költözött, akkor belső nézetesbe tervezték a játék, ezzel még jobban emelvén Hyrule földjének felfedezésének az élményét. Ez annyival javított volna az egészen, hogy nagyobb erőforrás jutott volna a grafikára, háttérre, kidolgozottabb lettek volna az ellenfelek. És új stílusban próbálták volna ki a szériát, FPS-ként.

Csak aztán később eszükbe jutott egy olyan, hogy Linknek legyen gyerek és felnőtt formája, és ezért vetették el a belső képernyős ötletet, hogy jobban szemléltessék, hogy épp melyik Linkkel van dolgunk, így végül megmaradtak a harmadik személyű perspektívánál.

Mondjuk azt nem lehet kizárni, hogy a jövőben nem lesz így. Egyes vad pletykák szerint a következő Zelda játékot, a nagyhírű Metroid játékok fejlesztéséért felelős Retro Studios csinálná, ezzel átértelmezvén az egész Zelda Franchise-t.

Konklúzió: Az, hogy az Ocarina of Time a világ legjobb játéka, hűen tanúsítja, hogy a lehető legjobban döntöttek, hogy végül megmaradt kalandjátéknak, RPG elemekkel megfűszerezve. Ugyanakkor a feltételezés nem alaptalan. Lehet, hogy a Link's Crossbow Training megalapozta a következő Zelda játék alapját? Lehet, hogy tényleg FPS lesz a következő Zelda? Nem tudni. De nem kell megijedni. Ha valóban a Retro Sudios csinálná a következő Zeldát, akkor biztosak lehetünk benne, hogy egy minőségi játékot kapunk a kezünkbe. Másfajta játékot, de nagyon jó lesz!

3 komment

Címkék: ocarina of time links crossbow training zelda kávéház

A bejegyzés trackback címe:

https://thelegendofzelda.blog.hu/api/trackback/id/tr82494187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

V-ADi 2008.05.30. 12:06:50

Húúúú, ez durva... én is kiakadtam. De mindenesetre én örülök ennek az OoT-nek. Hmmhmm.. A belsőnézetes Zelda elég fura lehet, de meg tudnám szokni, bár jelenleg foggal, körömmel ragaszkodok a mostani Zeldához ^^
Bár egy FPS zeldához talán könnyebben lehetne kitalálni Wiimote-os irányítást. Na majd meglátjuk, a készítőkre bízzuk magunk, elvégre értenek hozzá, ezt jól tudjuk :)

MagicT 2008.05.30. 19:47:56

Hál Istenek , hogy nem lett fps..
És mostanra már NEM MERNE kijöni az N egy fps Zeldával (legalább is nagyon remélem)

Azonban valami vérfrissítést mindekép kikellesz találniuk az új résznek..

bagszi · http://bagszipoke.hu 2008.05.30. 21:42:33

Hát nekem annyira nem hiányzik, hogy a zelda FPS legyen. Lehet benne Link's Crossbow traininghez haosnló lövöldözős rész, de azért nekem még mindig a fejtörős dungeonok a kedvenceim a zeldában.
süti beállítások módosítása