HTML

The Legend of Zelda

A The Legend of Zelda játékszériával kapcsolatos személyes élmények beszámolója.

Ezentúl itt vagyok megtalálható

Utolsó kommentek

Létezik nehezebb játék a NES-es Zeldáknál?

2008.07.02. 02:51 supermario4ever

Nos, azt kell mondanom, hogy IGEN! És ezt a Four Swords Adventures testesíti meg. Vagy én nem tudom, hogy hogy gondolták, de a Level 2 nagyon megszivatott. Az első pályája, a The Coast nagyon nehéz elsőre! Már az elején a továbbjutásnál elakadtam, akkor amikor a házba megyünk be, és ott van egy kövér néni, aki azon panaszkodik, hogy nem tud kimenni az ajtón. Hogy az Istenbe menjek tovább, amikor semmi jel nincs arra, hogy mi hol van? Aztán leszedtem egy térképet a ZeldaWikiről, ott mutatja, hogy valahol kell robbantani. Ezzel idáig nincs probléma, de ott semmi nem jelzi, hogy ott lehet robbantani, pedig a Link to the Past óta szokás töredezett fallal, meg hasonlókkal jelezni, hogy ott lehet robbantani. Itt meg semmi. Megmondom őszintén, hogy ez kiakasztott. Aztán a második komoly elakadásom a Zoráknál, amikor rám támadt egy rakat. No már most, a vízben nem tudok támadni, és csak egy bomba volt nálam a kard nélkül. És nem lehetett sehová se menni. Úgyhogy hirtelen nem láttam jobb megoldást a RESET-gombnál. De amikor másodjára bumeránggal mentem vissza, akkor döbbentem rá, hogy tök fölösleges volt resetelni, mert ott az örvény, ami oda visz le, ahol kapsz csúzlit, sőt egy tündér is van ott, aki felhype-olja neked. Ezzel lehet megölni a Zorákat. Aztán a harmadik hely, ahol ugyan nem volt olyna komoly, sikerült végigvinni, az a kis labirintus, ahol óriás bombát robbant Árnyék Link. No most az óriás bombáról tudni kell, hogy 10 mp alatt robban fel, és mindenkit elpusztít aki a közelben. Így sikerült elhaláloznom -_-' Csak úgy lehet továbbjutni, hogy ha kivágod a bokrokat, és szakadékokba bemész arra az időre, amíg veszély van. És így lehet tovább is jutni. Aztán a negyedik, végső elakadás, a pálya végén található Lila Octorokoknál volt. Már az Ocarina of Time-ban is utáltam az Octorokokat, de amit itt csinálnak az mindent felülmúl. Olyan van, hogy egy kis terepen vannak ezek nagyon sokan. És mindig amerre megyek, ők onnan elmennek. És egyszerre támadnak sok százan. Nyilván mondanom sem kell, hogy azonnali halál a vége. És 4 életem van. Szóval ez nagyon kegyetlen. És úgy lehet megölni, hogy bombát rakunk oda, és odatereljük őket. Csak az a baj, hogy ha még arra is koncentrálunk, hogy odaterelkük őket, közben a támadnak is... Nagyon nehéz az a rész.

És ez ilyen téren csalódás, mert arra számítottam az első Level megcsinálása után, hogy ez egy könnyed kis játék, amit bárki könnyedén végigvisz, és az a lényege az egésznek, hogy multiban szórakozzunk egy jót. Ehelyett mit kapunk itt. És félek, hogy a későbbiek még nehezebbek lesznek. Nem tudom, hogy milyen lesz, de ha ez így halad tovább, hogy biztos a nehézsége a NES-es Zeldákon is túl fog tenni.

4 komment

Címkék: four swords adventures

A bejegyzés trackback címe:

https://thelegendofzelda.blog.hu/api/trackback/id/tr69549014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virby 2008.07.05. 10:33:28

Egyértelmű, hogy a játék egyre nehezebb lesz, de a Four Swords Adventures az egyik legkönnyebb Zelda még mindig. -_-

Fantos 2008.07.09. 14:01:08

enyire belemerültél a játékba? néha napján azért tarts pihit

supermario4ever · https://lnk.bio/supermario4ever 2008.07.10. 03:10:18

Nem arról van szó, csak, manapság, Final Fantasy IX OST-vel vagyok elfoglalva. De holnap este, vagy holnapután mindenképp írok.

Fantos 2008.07.10. 07:58:07

örömmel várom/juk
süti beállítások módosítása