HTML

The Legend of Zelda

A The Legend of Zelda játékszériával kapcsolatos személyes élmények beszámolója.

Ezentúl itt vagyok megtalálható

Utolsó kommentek

Időutazás

2009.04.13. 09:58 supermario4ever

Egy kicsit jobban beleástam magam az Oracle of Ages játékba. Jól elvoltam vele, tetszett. Kicsit meglepett, amikor olvastam, hogy a múltban vagyunk, akkor 400 évet megyünk vissza az időben. Olyan, mintha visszamennénk 1609-be. Megnézhetnénk a török hódoltságot! :O Ahogy észrevettem, a játék igencsak fukarkodik rúpiában, alig van 8, pedig elég sok helyet bejártam.

Meg nem erősített információk szerint a Spirit Tracks újfajta DS kazettán fog megjelenni, mely speciálisan a DSi-re készült, de a DS és a DS lite is lejátsza. Nekem van egy olyan gondolatom, hogy sima DS-sel és DS lite-tal és végig lehet vinni a játékot, de a 100%-os végigjátszáshoz DSi kell, mert lehet, hogy lesznek olyan dolgok a játékban, amihez kell a DSi, például fényképezés, vagy nem tudom.

Ja, és ma egy éves a blog! Isten éltesse! Holnap meg 23 éves leszek. Kicsit megijeszt ez a szám, de hát mindenki idősödik. Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

2 komment

Címkék: oracle of ages spirit tracks

A bejegyzés trackback címe:

https://thelegendofzelda.blog.hu/api/trackback/id/tr481062055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virby 2009.04.13. 13:23:47

Boldog nyuszit. Születésnapot majd holnap kívánok. :I
süti beállítások módosítása