HTML

The Legend of Zelda

A The Legend of Zelda játékszériával kapcsolatos személyes élmények beszámolója.

Ezentúl itt vagyok megtalálható

Utolsó kommentek

Super Paper Mario 4. fejezet - Ellentmondva a fizika törvényeinek

2010.02.25. 19:55 supermario4ever

Na vége a Super Paper Mario 4. fejezetének. A 4-4 főellensége annyira smafu volt, hogy meg se sebződtem, úgy sikerült legyőzni.

Na de lássuk az elejétől. A PURE HEART ajtaját nem volt nehéz megtalálni. Bemegyek a 4-1 pályába, látom, hogy Mario szenved, nem kap levegőt, vissza kell menni. Egészen pontosan a Flipside 2. emeletére, a kissrácnál van egy gömbüveg akvárium, benne hallal. Azt mondja odaadja segítségként, csak a halat tegyük vízbe. Ugyanis így kicsit érdekes lesz a 4. világban segédként használni. Le kell menni a földszint alatti szinte, bedobni a halat a vízbe, és megkezdődhet a kaland.

Ugyanis a 4-1-es pályán az űrben úszunk. Lesz még egy segédünk, aki Squirps névre hallgatni, vele tudunk lőni az ellenfelekre. Ezen a pályán a piros lyukak segítségével lehet továbbjutni. Nem valami hosszú pálya, inkább csak bevezető.

A 4-2-es már sokkal érdekesebb. Itt újabb Pixl-t kapunk, Fleepet. Aki titkos jeleket fejt meg. Egyébként már a pálya elején találkozunk vele, csak egy papírt kell eljuttatni felé, ami meg a pálya végén van. Ha az megvan, vissza kell menni a pálya elejére, és átadni neki. Abból a papírból tanulja meg a varázsigéket.

A 4-3 ismét űrkaland, ám valamivel bonyolultabb. De meg lehet csinálni.

A 4-4 nagyon érdekes volt. Mario hol a földön, hol a plafonon, hogy a falon ment. És ezekkel logikázva kellett eljutni a főellenségig Mr. L-ig, aki hát tényleg nagyon könnyű volt. Kétszer kell megharcolni vele. Először csak rá kell ugráni a fejére. Aztán felveszi a rakétáját, és lövöldözni kell. Elég sok HP-ja van, de könnyű eltalálni, így nem nehéz.

Tervezem, ha végigviszem a Super Paper Mariót, akkor ráállok a Super Mario Galaxyre. Hát nem játszhatok úgy a 2-vel, hogy nincs végigjátszva az első rész.

Más. Tegnap bagszi volt játékokat nézni. Több boltba is bement Pesten. Ugyanis nemrég rájött, ha interneten szétnéz a konzolboltok honlapjain, és az árakat összehasonlítja, és ha mindent megvesz a legolcsóbban, akkor sokat spórolhat. Szép kis táblázatot állított össze Pokémon játékokból, és hogy melyik hol a legolcsóbb. És tegnap ment el szétnézni. El akart menni a Keletiben levő Game Parkba, de döbbenten látja, hogy üres, és ki van írva, hogy bezárt. Na szép. Kár, pedig sokszor a Keletiből az első utam a Keletinél levő Game Parkba vezetett. 2006 óta járok oda, és ha belegondolok, igazából ez várható volt. A három üzletből a Keletiben volt a legrosszabb a kiszolgálás. Végülis a rendelkezésemre állt a lány, amikor szóltam neki, de igazából zavaró volt, hogy MSN-ezett, mert az egy kicsit olyan érzést keltett, hogy csak úgy ott van... Emellett igencsak felszöktek az árak az utóbbi időkben. Pedig amikor először jártam oda, akkor azt mondtam magamban, hogy ezek korrekt árak. De újabban kicsit drágábbak lettek. Mondjuk a 17. kerületiben sokkal nagyobb a választék, de azért kár érte.

Szólj hozzá!

Címkék: super mario játékvilág paper mario

A bejegyzés trackback címe:

https://thelegendofzelda.blog.hu/api/trackback/id/tr341790443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása